Lunchuppdrag
Mitt fotouppdrag ...

Äsh, eftersom att jag aldrig lyckas ta tag i mig själv och lägga in bilderna jag tog i tisdags så länkar jag helt enkelt till min praktikplats hemsida istället. De fyra bilderna som följer efter den första bilden i bildspelet har jag fotat, vilket jag är mycket stolt över måste jag få säga!

Länk HÄR.

Imorgon blir det ännu mer fotografering. Ska förmodligen fota på Nordanå (superfint!) och ... Mat!

Glad fotograf

Det finaste som finns är nog när man varit med om något så härligt, att inte ens en annan riktigt otrevlig händelse kan påverka hur bra man tyckte dagen blev i slutändan. Idag har varit en sådan dag. Är så otroligt lättad över alla positiva ord jag fick om bilderna jag fotade igår, för som jag gruvat mig över "domen"! Men nu känns det helt enkelt toppen, suget efter fotografyrket har aldrig varit större och det känns som att jag kan klara betydligt mer än jag tror :-D En utbildning på det skulle sitta fint, synd bara att fotoutbildningen jag hittade i Paris krävde att man skulle läst på något slags universitet innan, för jag var riktigt sugen på den annars! VARFÖR, undrar jag bara. Kan man inte fota om man inte gått på universitet i tre år först?

Förlåt förresten för den dåliga bilduppdateringen. Jag gruvar mig lite för att belasta min laptop med de jättestora bildfilerna från fotouppdraget, men bilder kommer i sinom tid!

Mitt första riktiga fotouppdrag

Min fina kamera växter i mina ögon ju mer jag lär mig om dess inställningar. Från att ha varit "en amatörkamera med hopplöst objektiv" är Canon EOS 450 D med standardobjektivet nu min bästa vän. Idag har jag fotat lite bilder åt min praktikplats, bilder från olika affärer blev det och det är ju inte varje dag man får ha modeller också så det var superkul! De flesta bilderna blev långt över vad jag vågat förvänta mig men vissa kunde givetvis blivit bättre. Men man lär så länge man lever och turligt nog kan man ju välja ut de bra bilderna och gallra bort resten ;-)

80-talsinspirerat


RSS 2.0